Lezaie

2009-08-11
03:36:24

So long fuckface
Sådär, nu ska jag skapa en anonym blogg. we'll see if you find me or not. Kommer inte stanna på blogg.se iaf, haha för det SUGER. Hör ni det?! ALLT SUGER?! HAHAHAHAHAHAHA
Yeh, totally.
Just därför jag skapar en anonym blogg, så jag kan skriva av mig all skit som jag inte kan skriva här. Jag kan inte sova för att jag har gråtit till och från sen jag kom hem. Jag vet, sanningen är aldrig trevlig att höra, men det är så det är. Jag kraschlandade och här kommer alla känslorna på en o samma gång. Just det.
Vet inte ens om jag kommer fortsätta blogga här. WHy waste my time? Ni vill ändå inte höra mina äckliga vardagsproblem som handlar om nageltrång, smuts i akvariumet, dålig musik på datorn, packning och ensamhet. För vem vill det?

HAHA BYBYE SUCKEEERS! See you in the afterlife!

oh oh! btw! jag har faktiskt en bilddagbok som jag uppdaterar lite då o då. Haha.

http://earthquake.bilddagboken.se

Lösenordet så att även anonyma kan titta? PILSK!

2009-08-03
11:41:43

hemma igen
Nu är jag hemma från urkult, bajs. Jag vill stanna där föralltid! Det känns som att tiden står still, alla människor är jättetrevliga o man bara MYYYYYYYS! Hursomhelst så tänker jag inte berätta allt här, det står på min bdb (http://earthquake.bilddagboken.se). Men jevlar asso. <3


Btw så tänkte jag (inte säker än), skapa en anonym blogg (:
För det finns så mycket jag vill kunna berätta om som inte går här, bara för att jag tänker att "hon kanske läser det här". Och det som är meningen med min blogg är egentligen att jag ska få skriva av mig, vilket itne fungerar då. Kruxet är om någon hittar mig, haha.