Lezaie

2010-04-29
20:17:49

Bråttom!
Nu har jag bråttom, för fikat började för en kvart sen.
OCH JAG HAR INTE HUNNIT BLOGGA!

Helt sanslös.

Hursomhelst, jag mår rätt bra, träffade en kurator som jag glömde berätta om, jättetrevlig, ska träffa henne på.. tisdag om två veckor också!
Har fortfarande ett sår + blåmärke där jag tog blodprov, men det gör mig bara stolt :)
Har börjat köra på preventivmedel nu, så har mått piss pga biverkningar, illamående och huvudvärk. FYFAN!
Dessutom mensvärk, hate it. Men förhoppningsvis växer brösten lite (hihi), det behöver ju inte vara big bang liksom, men liiite till! fast jag vill inte gå upp i vikt.
Well, dags att springa till fika!

För övrigt var jag o Alice o badade vid bryggan idag, Alice simmade galäääähähääät! Mysigt värre. Natta, Miko och Vilja följde också med. På fredag blir det freestyle uppvisning @ hundcafét i Skogås.

PUSS

2010-04-27
22:18:52

Stick i armen!
Så, idag var jag ledig från skolan för att gå till ungdomsmottagningen och sedan ta blodprov. Well, eftersom jag ställde klockan på 17 istället för 7 så försov jag mig och vaknade vid 10. Dags för blodprov!

FYFAN!
Första gången jag tog stick i armen, jag var helt skakis efteråt för att jag var så nervös. Usch, men det är ytterligare ett steg in i vuxenvärlden, enligt mig. Det fanns med på listan "att göra före 18". Det gick ju bra, det var inte så farligt som jag trodde, men jag råkade spänna mig lite, inte skönt.

Ja, sen bar det iväg till en massa ställen, mormor var med. Så jag har kört bil hit o dit rätt mycket idag, det är fortfarande spännande :) Vi åkte till Rusta och kollade pris på tält eftersom jag ska laga mitt och köpa ett annat inför arvika. Sen åkte vi till City Gross och schampoo o balsam till mig, mormor köpte tuggisar till Vilja.

Sen åkte vi till Trångsund och lämnade in mitt tält hos skräddaren, så han skulle laga det för typ 150kr, wiho! Det skulle vara färdigt imorrn em, helt stört! Efter det kom vi fram till att mormors bil var på tok för smutsig, så vi åkte till Jetmacken vid Lidl och körde en gör-det-själv tvätt. Jag hade ju dagsverke hos pappa när han jobbade på mercedes, så jag vet hur man gör (inte mormor). Sen var vi båda hemskt hungriga!

Så, vi bestämde oss för att sticka till Rikardsviks parken  i Skogås för att äta en väldigt sen lunch, då var klockan tio över tre. Vi satt där till klockan fem, då var det dags att åka o hämta Alice Jossan och Emelie, som var fast i Älvsjö. Sen åkte vi hem till mig, mormor åkte hem, jag sminkade mig o bytte om. Sen..

Åkte vi till Edboskolan, för att vara med på Edbokvällen. Vi gick mest runt o hälsade på människor/stod o hängde. Sen följde jag med Emelie o Jossan upp till Trånkan för att Empan skulle äta kebab (tjockis). Sen åkte dom till skolan och jag åkte hem. Och här är jag!

Eftersom jag missade tiden på UM så ska jag dit imorrn istället, först är det kuratorn i Skogås kl 09:00, sen är det cafét för lunch, och sedan vidare till Ungdomsmottagningen för preventivmedlesrådgivning kl 11:00. Sen är det wrom wrom till skolan, jag ska köra hela vägen! :)

Jag känner att jag dagdrömmer en hel del nuförtiden, och jag vet inte om det är bra eller dåligt riktigt. Det finns vissa människor som är bra på att dra upp mig ur skiten from time to time, och jag tackar dom. Ni är bäst.

På valborg blir det för övrigt att ha uppvisning på hundcafét, sen sminka Emelie och sedan dra hem till Malin för mys. Tss!

Nu ska jag duscha och sedan SOVA. Jag slänger med en bild jag gjorde för någon dag sen.
PUSS.

([email protected])

haha

2010-04-26
19:24:53

peppad till tusen!
80 dagar kvar till arvika
17 dagar kvar till min födelsedag.

JAG ÄR GLAD!
Och jävligt pepp, jääääävligt jävla pepp!

Håller på att lyssna igenom några band som ska till Arvika, och jag gillart! Senaste tillskottet var ju ett av mina favvoband, Alice in Videoland, så det kommer bli sjukt grymt.
Jag har även fattat lite tycke för Regina Spektor och Simian Mobile Disco, sen får vi ju inte glömma att bl.a Johnossi, In Flames, Volbeat, Marcus Krunegård och Familjen ska dit! Det kommer bli så jävla grymt.

Och eftersom JAG HAR FÅTT JOBB, så kommer jag förhoppningsvis ha tillräckligt med pengar så att det räcker till båda festivalerna (:

Ja, jag har faktiskt fått ett jobb, ni vet jag var ju på Ica? Ja, så jag ska börja jobba där efter arvika, och förhoppnigsvis även efter sommaren, då kommer jag jobba varannan helg och varannan fredag. Helgrymt om jag får säga det själv! Så hoppas vi på lite jobb på Sös och senblir det till att sälja en jävla massa remmar. Och eftersom jag inte röker längre så drar inte det några pengar. All cash som kommer in nu ska sparas, och ges till emelie. Henne är jag skyldig 1165kr ^^ Jag är sanslös :3  

Snart är det kvällsfika, och jag fick just hicka. Jag åker hem med jouren ikväll, för imorrn blir det ungdomsmottagningen för preventivmedelsrådgivning. Tänkte att det var dags, dessutom betalar mormor :D tack mormor!

Jag er klad bulle! Nu fattas bara att jag börjar göra skolarbeten också, höhö. Men det kommer, promise!
Puss.


2010-04-25
14:45:17

Ingen skinka!
Nu är våran skinka slut också! Jag behöver kött till frukost, annars kommer jag känna mig svag hela dagen!
Jag har iofs redan ätit frukost, plättar med vispgrädde, hallonsylt & socker. Jättenyttigt!

Men nu ska jag ha lunch, och vad är det jag ser.. INGEN SKINKA!
Fast vi kan ju ha i frysen.. I-landsproblem!

Igår var jättetrevligt, grillfest hos cookie, vi firade att poppi precis fyllt 18. Trevligt folk, god mat, härlig stämning.. JAG hade iaf trevligt! :)

Imorrn är det skola, på torsdag är det två veckor kvar! *trumvirvel* sen fyller jag OCKSÅ arton!
Sanslöst, tiden går så fort!

Sluta röka går bra, härmed är jag enbart partyrökare! Kind of, haha. Jag har iaf inte köpt något paket etc på två veckor nu, vilket är jätteskönt.  

Nä, dags att ta tag i saker o ting, nu ska jag klä på mig,  städa och käka något. Sen blir det att kika på några Vampire Diaries avsnitt, jag är HELT såld på den serien! Och Ian Somerhalder, vem bangar? Phew, inte jag iaf, DAMN!

Bööh, jag måste bli bättre på att uppdatera ^^ puss!

2010-04-18
21:48:32

25 dagar kvar!
Till vadå? Till min födelsedag!
Har nu kommit på att kryssning kanske ändå vore ett rätt bra sätt att fira på? Ska fråga runt lite. Är för lat för att fixa fest fifan!

Att sluta röka går fett sjukt jävla feting bra! Senaste veckan har jag lyckats ta endast tre bloss per dag (bestämde att det var min dagliga dos, haha), och det går hur bra som helst. Igår blev det lite mer iomed att det var tävling och jag senare på kvällen gick på promenad, men idag har jag å andra sidan inte rökt nånting.

Min mormor sa att jag "kanske är en såndär som KAN partyröka", och jag tror faktiskt att hon har rätt. Så nu blir det endast partyrökning för mig, om ens det!

Igår kväll gick jag ut o mötte kakan, som hade poppi, richard och adam med sig. Jag hade mig med alice, och vi gick runt i säkert en timme (kanske mer!) och bara promenerade, det var rätt mysigt faktiskt. Sen drog vi allihop hem till adam där marie hade tjejmiddag, det var också kul, haha :) sen drog vi alla hemåt. Jag hade sjukt svårt att somna, som vanligt, så idag blev jag väckt halv fyra av mormor som sedan drog med mig till hundcafét. SANSLÖST!

Jag har redan köpt cider till på lördag, det kommer nog bli trevligt tror jag, kött!

Min bror sa för typ tre veckor sedan, att när jag har 0 procent frånvaro i skolan, då ska han köpa en platta öl till mig. Så det är mitt mål nu! Senast låg jag lite väl högt, men nu SKA det gå neråt! Jag ska även börja plugga och spendera mer tid med min hund, inför projektarbete och freestylesommar och allt det andra.
Jag SKA lösa det här nu, OCH höja mina betyg! Sen vill jag börja träna också, men det har inte lika hög prioritet (eftersom jag redan har snygg kropp, hehe).

I år satsar jag på MVG i allt.

Och håll tummarna för mig på fredag, då ska jag på arbetsintervju på Ica! Helt sanslöst :o Kommer även börja sälja remmar igen inom en snar framtid, så då blir det iaf liite mer cashflow. Yes yes (:

Nu orkar jag inte skriva mer för idag, jag skriver så fort det händer något spännande! Puss

2010-04-13
22:47:36

Slutat röka!
Glömde säga att jag är mitt uppe i en sluta röka period, egentligen vill jag inte avslöja något eftersom jag håller på att sluta och inte vill att alla retas om jag misslyckas, fast jag ska väl ändå kunna publicera mina framsteg på något vis.

Snart ska jag sätta igång med träningen också, yeah! Pepp pepp.

Hursomhelst, bestämde mig 11 april (i förrgår) för att nu jävlar händer det! Den dagen rökte jag en cigg. Igår rökte jag tre bloss, och idag tre bloss. Jag får nämligen röka tre bloss per dag, inget mer! Och det har fungerat hitills, även om jag inte kan säga att jag inte känner röksuget. Men det går över, bara att hålla ut :)

GO EVIE FFS!

Puss

2010-04-13
22:35:36

Chraa chraa!

Jag saknar hoffmaestro konserten på urkult.. förutom negern som humpade på mig haha. Men annars!
Saknar urkult öht! Stämningen, musiken, människorna, naturen, ALLT! Längtar som faen till i sommar.

Och Arvika kommer också bli grymt! Grymmare än förra året. Fler härliga människor, förhoppningsvis trevligt väder, trevlig musik osv osv. Stefan funderade på att komma också! Då blir det första gången vi ses på 2 och ett halvt år haha. Helt sanslöst!

Aaanyway, idag hade jag två smärre sammanbrott, nej tre. Innan och under Djurhållning i park lektionen. Prestationsångest, ångest ångest ångest.
Läkaren på torsdag, ska få remiss till psykolog. Ska kolla om jag har generaliserat ångestsyndrom och om jag behöver medecin/terapi.

Och imorrn är det teorilektion i skogås, på trafikskolan! Najs najs.
På tal om teori, gissa vem som klarade traktorprovet idag? JAG! Två fel! Awsome :D

Igår gick jag o Alice till skolan från bro, på vägen stannade vi vid några dammar så hon fick bada lite. Sen cyklade vi en del också! Typ en fjärdedel av vägen. Sen var vi nere vid bryggan så hon fick simma och springa en massa, hon sov gott sen :)
Idag har vi tränat agility och freestyle, samt cyklat ner till bryggan och sen tillbaka efter lite simturer. Asmysigt väder osv osv. Känns bra!

Nu ska jag lyssna på några låtar till och sedan springa iväg och peta på Sebastian, sen ska jag sova!

Puss!


2010-04-11
15:00:13

Mår bra!
Jag mår typ bra iaf, och det är ju rätt najs :)

Jag gillar att solen lyser, det är helt underbart! Nu ska jag städa eller så, och packa. För imorrn är det back to school! Ska bli både najs och inte särskilt najs. Beror ju på hur man ser det ^^

Igår var det chillkrök @ adam, trevligt trevligt. Faktiskt, det var trevligt, lite upp- och nergångar, men så är det ju alltid! Det var skönt att det var fler än jag som hade partymode: on! Dans, det var skönt, har inte dansat på fest sen... Jag minns inte! Jag o emelie drack upp en sjuttis själva.. Antagligen inte, gissar på att folk stal lite osv osv! Men det är lugnt.

Funderar på att sluta röka typ NU. Men vi får se haha.

Jag såg att det är typ två stycken som läser min blogg. Haha? Undrar vilka :o *vinkar*.

Hade två eller fler trevliga snack igår också, eller ja. Imorse också 8D haha. Men det var trevligt, det är nog därför jag mår bättre nu också.

MÅSTE FIXA NY DESIGN! Fyfan..
Puss!

2010-04-06
11:18:45

och den där morgonen..
i lördags.. jag skämdes ju bara.
haha jättejobbigt, helt ointresserad. tur att det inte var mer än vad det var, då hade jag ju haft den sjukaste ångesten på länge.

lördagkväll var betydligt mer lyckad!
och på em satt vi ju o målade påskägg hos mormor, samt åt en god påskmiddag! :)

nu har jag en emil som ligger o sover på min säng, en liten pälsboll! vi ska på promenad i det fina vädret snart :)

jag har haft hela 2 unika läsare på min blogg! helt otroligt..

hörs o ses!

2010-04-06
11:13:49

lolz
jag har typ gått ner två kilo för att jag inte orkat äta dom senaste dagarna. drygt.
jag gillar ju min vikt! helt lagom!

jag har tobak och papper men inga jävla filter och ingen jävla rullmaskin!
roligt att jag vaknade med den självklara tanken att "jag har ju slutat röka?"
det är ju dags nu egentligen.

så.

på 37 (!) dagar, ska jag;

hitta ett jobb
hitta en man
sluta röka

vi får se hur det går. heja evie!

2010-04-05
00:25:49

för mycket
i huvudet.

jätte jätte jätte jobbigt.

igår hade jag sex. mitt första tjejsex.


och ang. det andra, det var nog bara närhet. fast det kan ju också kännas jobbigt.
fast det känns mest jobbigt för att det borde kännas jobbigt.

vad håller jag på med?

man vill ha det man hade som man inte ville ha när man hade det. eller nåt. eller så saknar man saker man inte har. eller så pratar jag för mycket.

jag tänker för mycket.

38 dagar kvar