Lezaie

2012-02-21
23:56:21

På tal om ex..
Av någon mystisk orimlig anledning så stötte jag ju faktiskt på exet på ett chillkrök häromdagen. Ja i lördags faktiskt. Fyfan. Han är ju lite skev, alkoholproblem etc. Tråkigt som fan! Går inte in på detaljer, men dagen efter sa han iaf att han skulle sluta dricka alkohol helt och stal helt ohyfsat mitt nummer haha. Vilken kille. Vi har dock kul när vi umgås, men jag är inte särskilt sugen på att bli bästis, det gick ju lite fel sist vi försökte och tror inte att han är redo för det nu heller i ärlighetens namn. Men det återstår att se, det är inte jag som lider och därmed är det han som får sätta stopp! Men inget jävla snusk den här gången, sist anklagade han mig för att ha smittat honom med klamydia. Jag vet, jag vet, wtf osv, dessutom hade han glömt det när vi sågs i lördags.. Eh?

På tal om något helt annat, kom på att jag har några jobbtider nästa vecka. SKÖNT! Äntligen säger jag bara, på måndag kommer jag ha gått "arbetsbefriad" i 20 dagar :( Inget jobb = inga pengar som sagt, och det är inge kul!
Jag o mormor var o handlade lite idag, hon köpte en dammsugare (som vi upptäckte var roligare än vi ditills trott, den har nämligen ljus därfram så man ska kunna se skräpet bättre eller något, coolt!) och ett sånt där LED-duschmunstycke, hehe så imorgon ska jag duscha i neonljus! :D Heeelt värt!

Jag köpte endast en PS3 kontroll och chips, hehe, helt värt. Mina favorit-ostiga-lidl-chips-för-10-kr! Helt värt igen! Anyways, så nu har jag två kontroller och därmed när jag har vänner över osv så kan vi spela två stycken, slakta zombies, borderlands osv. Har även planer på att köpa rockband senare när jag har lite mer pengar, så kan vi sitta typ fyra/fem (hur många man nu kan vara) på mitt rum och spela "i band" hehe! Kul tycker jag!

Sen ska jag på Close-up kryssningen också, sweet bananas! Ja, nu orkar jag inte kräkas mer hehe, ska nog testa lite borderlands själv nu. Fun fun fun! Imorgon ska jag och Cirkus 2 till Säby o mysa lite, sen åker vi och 1. Dricker lite öl eller 2. Hem o spelar borderlands etc. Hell yeah! Och snart kommer Sebbe hem också, yays! Eller typ nästa vecka.. men ändå, yaaays! Vampire diaries, metalocalypse, öööööl m.m! Yeeeaah! :D

Nu ska jag duscha i min LED-dusch, puss o kram!

2012-02-14
01:01:32

Histornisk personlighetsstörning?
  • Konstant sökande efter uppmuntran eller godkännande
  • Orimligt dramatiskt beteende med uppskruvad visning av känslor
  • Orimlig känslighet för kritik eller ogillande
  • Olämpligt förföriskt framträdande eller beteende
  • Orimlig angelägenhet om kroppsligt framträdande
  • Ett behov av att vara centrum för uppmärksamhet
  • Låg tolerans för frustration eller fördröjd tillfredsställelse
  • Åsikter som lätt influeras av andra människor, men är svåra att backa upp med detaljer.
  • Benägenhet att tro att relationer är mer intima än de egentligen är.

    Vilka tycker ni stämmer?

2012-02-12
22:41:24

Hej hopp!
Hej på alla hej hej!

Ja det förra inlägget skrev jag ju för mycket längesen.
Saker är definitivt annorlunda nu för tiden. Helt stört.
Fast det spelar ju ingen roll om jag missar ett år eller två, jag bara önskar att jag var bättre på att skriva dagbok osv. Det kan ju vara rätt kul, om inte för er så för mig. Alltid lika spännande att gå tillbaka o läsa. Typ det där i förra inlägget, när hände det rå?! Haha helt glömt!

Oh well, quick update, två månader efter det där inlägget som är här under, så fick jag min första pojkvän. Och visst, det var väl lite yay-moment, för tillfället om inte annat. Och jag vet, jag vet, man ska inte påstå att allt var bortkastat etc. Man ska försöka behålla fina minnen, tänka att man lärt sig något, tänka att man valde rätt då.
Åh om jag bara hade vetat haha, shit! Ska självklart inte babbla ur mig det här då vem som helst kan läsa den här bloggen.
Anyways, åtta månader senare tog det jätteslut. Så var det med det! Och nej, jag vet fortfarande inte vad kärlek är, och jag tror aldrig att man kan ta reda på det heller. Och nej, jag ångrar inte att jag gjorde slut. Inte en sekund! Jag har faktiskt lärt mig något, det har varit en jävla resa!

Jag mådde jättebra där i april, tog studenten i juni och allt var frid och fröjd! Förutom att jag fick samlat betygsdokument, men det håller på att ordna upp sig nu! Anyway, har ramlat djupare och djupare ner i deppighet så att säga. Inget jobb = inga pengar osv. För tre veckor sen ville jag lägga in mig på akutpsyk. Jag ville inte vara kvar, jag kände inte att jag hade någon anledning att kliva ur sängen längre. Nu är det på väg upp igen! Mitt självförtroende är fortfarande i botten, men jag jobbar på det :)
Anledningen till att det är på väg upp är ju främst mitt jobb. Jag har fått jobb på Ica i Skogås och det känns helt otroligt bra! Hitills tycker jag att det är en väldigt trevlig atmosfär att jobba i, jag trivs hur bra som helst. Jag jobbar enbart som inhoppare dock, vilket inte känns lika fint eftersom man aldrig vet när man ska jobba osv. Men så länge jag tjänar några spänn så är jag glad!

Självklart har det hänt en hel del sen juni 2010, men allt går ju inte att sammanfatta i ett o samma inlägg, och jag tycker att det är mer intressant det som händer i nuet, och inte det som hände i det förflutna! Jag vill hellre se framåt, jag har körkort inom en snar framtid och har massor av härliga planer för sommaren. Det känns hur fint som helst! Jag är fortfarande inte på topp i humöret, men jag försöker tänka framåt, ha tålamod, inte tänka på det dåliga i livet helt enkelt.

Vi får se hur mycket jag uppdaterar här, vet inte hur mycket intressant jag kommer ha att skriva om hehe. Men anyways. Laterz!