Lezaie

2013-09-05
19:27:56

Julgran
Japp, jag ska vara julgran på halloween. Har jag tänkt. KUL så att säga :D Tack P för idén

2013-09-04
20:54:00

DCC
Hej allihoppa!
 
Kikade igenom lite spellistor på youtube, riktigt gamla spellistor med andra ord. En del klipp har tagits bort förstås, men vissa finns kvar. 
Jag lyssnade en hel del på deppig musik för några år sen, visserligen gör jag det fortfarande. Fast numera i betydligt mindre skala.
Två av "depplåtarna" var Deatch Cab for Cutie - A lack of colour och Johnossi - Summerbreeze. Båda är helt underbara låtar i min smak! Jag har ofta känt igen mig i båda, det är alltid olika beroende på tillfälle/händelse. Men jag gillar såna låtar, som man känner igen sig i. Det är inte det viktigaste i en låt, absolut inte. 
Just när det kommer till depplåtar tycker jag att det är helt fantastiskt när man kan känna igen sig, det är liksom meningen. Där har rytm och snygga gitarr/trummsolon ingen betydelse. Det är rent och snyggt, en text som betyder något. Fina grejer, depplåtar alltså. 
 
Här är en av mina listor (Spotify), jag kallar den sova, fast den skulle lika gärna kunna heta depp. Mysigt, lugnt, fint :) 
Sova
 
Puss!

2013-09-03
20:25:00

Skolan.
Förresten, på tal om skolan. Jag ska kanske berätta lite mer? 
So, hitills har det varit awesome food, vilket är najs som tusan. Man klarar sig ju inte utan mat hehehehe...
Sjuuukt soft schema, alla grundämnen jag behöver (Religion, Historia, Matte och Samhälle) samt Engelska B, Skrivande, Häst, Innebandy och ECDL.
 
And guess what? Ledig på torsdagaaaar!!
På onsdagar brukar några från skolan dra till KM i Kalmar, det är visst halva priset (lillördag osv). Passar ju perfekt att vara ledig på torsdagen då haha, det bara blev så! Fast, som tidigare nämnt, bussarna går inte särskilt ofta vilket innebär att sista bussen går 23.25. 
Men det är helt okej! Jag vill ändå inte gå o lägga mig tre på natten mitt i veckan, det fuckar bara upp dygnsrytmen.
 
Den där dygnsrytmen, den är på gång att bli riktigt stabil! Imorse var jag t.o.m. uppe och duschade innan jag åkte till skolan! VÅÅÅÅGEN ALLIHOPA! WOOOOOOOOOOOOOOOH!! 

Hehe.
 
Har nu också möjlighet att få ett rum på skolan, var osäker först (hyran blir lite högre), men tillslut så tänkte jag att äh vafan. Tänk vinter t.ex. hur kul är det att åka buss till skolan då?! Nej tack.. 
Det värsta är att när jag ringer NBAB, som jag fn. hyr rum av, så talar dom om att det är 3 mån uppsägningstid. Whooooah! Det hade jag självklart "glömt bort" (läs: förträngt) så besvikelsen var, tja, ganska enorm. Jag har lite svårt med att ändra planering i hjärnan, eller snarare väldigt svårt. Så jag började gråta haha! Bara en liten skvätt, blev själv förvånad! Så vi får se hur jag ska lyckas lösa det, i värsta fall får jag vänta till DECEMBER..... :( 
 
LATERZ! PUSS

2013-09-03
17:25:05

Bloggstopp?
Ja som ni märker lägger jag upp inlägg med väldigt långa mellanrum ^^ 
Anyways, tänkte försöka uppa lite nu igen :D 
 
Nu logga, fin va? Blev helt okej tycker jag. Får se när jag orkar göra en ny, är så pedantisk att jag blir skitsur när ps inte vill som jag vill haha!
 
Ja, så, jag bor i Kalmar (typ) och går på folkhögskola. Livet rullar på superfint! Är för övrigt utan antidepressiva mediciner sen ungefär två månader tillbaka. Wiie! :D Min önskan är att vara helt ren, inget kaffe varje dag, ingen medicin, ingen rökning osv. Och mer motion förstås :) så håll tummarna! Jag tar förstås en sak i taget nu. 
 
Mhm, so, finns ett par stycken snyggisar i skolan, såååååft! Inte för att jag är särskilt intresserad, åtminstone inte av något seriöst lol. Om någon känslig läser det här kan ni ju sluta nu haha :D Men eh ah, min sexlust dog ju helt totalt i och med att jag började ta mina mediciner. Gissa vad som hände när jag slutade med dom? Det är sjuuuuukt! Jag har aldrig varit med om (eller?) något liknande, det är nääästan störigt. Blir kåt på allt, nästan. Det kan vara lite vadsom, musik, en film, en snygg kille (logic..) eller tjej, allt som påminner om en penis. Det börjar nästan kännas lite farligt lol, men jag kan hålla mig! Dessutom är Ester borta :(( 
 
SÅ nu orkar jag inte prata om sex längre. Jag har börjat spela LoL, kul va! League of legends alltså (heter LEzaie, add me!) och Age of Conan. Najs! :) Är lvl 7 på LoL hehe, har ju nyss börjat. Men jag börjar verkligen komma in i spelet iaf. It's nice. Spenderar en hel del tid hemma hos Jimmy och Vivvi, mina polare som bor en liten bit utanför Nybro. Dom har tre katter som är supergosiga! Hur soft som helst att hänga där, äta gott och spela LoL :D 
 
I helgen var vi och såg Kick-Ass två. AWESOOOOOME!!!!! Brutalt bra, om ni inte sett den. Gör det!!
 
Nu måste jag sluta, ska hem till J och V :D Bussarna går inte särskilt ofta här hehe. PUUUUSS!