Lezaie

2014-01-24
18:46:36

Tuttar
Tuttar, fina grejer det där. Fördel med att vara kvinna: Har du inget bättre för dig kan du alltid stå och titta på dina bröst en stund. Eller skvimpa omkring dom en stund haha. Jag är lite av ett spegelmongo, kan stå framför spegeln i en halvtimme och göra miner, vifta med tuttarna, rufsa till håret, sminka mig etc. En annan grej är när man blundar och sedan tittar, så kan man se pupillerna krympa :D 
Anywhore, för att prata om annat än mig. OH WAIT!

Idag sålde jag min första tavla! WIIIIHUUU! Känner mig riktigt glad, det gjorde verkligen min dag tihi. 200kr inkl. frakt, för en tavla som JAG har gjort helt själv! Med lite hjälp när jag skulle spänna upp den då. Men ändååå!!

Har även varit i örsjö och myst ons-fre, mycket bra! Hämtade hem mitt borderlands, så nästa steg är att försöka koppla in mitt ps3 i dataskärmen, we'll see about that ^^. Sen ska jag fixa en spelbuddy också, mycket roligare med co-op! Örsjö är lite av mitt andra hem numera, alltid lika skönt att komma dit o spela data/brädspel och kolla film m.m. Som mini-semester ungefär! Åker dit nästan varje helg, den här helgen blir mitt andra eller tredje undantag om man inte räknar tiden jag varit i Stockholm. 
Denna helgen stannar jag nämligen @ school. Ska på inflyttningsfest imorgon och tacokväll på söndag, mycket bra. Känner för att festa redan idag dock, är sjukt peppad hehe, vart kom det ifrån?! Mycket skönt iaf, hellre pepp än depp helt klart!


Vet inte riktigt vad mer jag ska babbla om lölölööööö. Öh. Var uppe i Stockholm på lovet, skitkuuul! Hann träffa ungefär alla som jag ville träffa, även om det blev mindra med vissa. Jul med familjen, nyår med Natalie m.fl och sedan avsluta hela resan med en badtunnekväll. MMH! Fick naglarna fixade av Martina också, kände mig riktigt fancy! Tills jag tappade hälften haha, men det blir ju så efter några veckor ^^ 
Nu ringde min vän Alina och skulle traska hit, så himla trevligt det här med internat. Här går man bara runt och hälsar på, man måste inte ringa först och boka tid. KBK! Kör ba kör! 

Well, laterz haterz, jag har det jääävligt fint här i söder skulle jag vilja påstå! Fast jag saknar mina hjärtan i stora staden <3 PUSS O KRÄÄÄÄÄM!

Lite låtar som gått på repeat:
Roffe Ruff – Mörda dom (Lady Louise dubplate)
Shaggy – In the Summertime - feat. Rayvon
General Knas – Bubbela
Shpongle – How the Jellyfish Jumped Up the Mountain
Fronda – Underbar


Och lite gamla cambilder vassegoooooo:
 
 

2014-01-16
20:56:43

Utkast: JAG PALLAR ...
Hahahaha hittade det här i min utkastmapp, dafuq?
 
 
 
JAG PALLAR INTE VARA SÅHÄR JÄVLA FÖRBANNAD! jag blir så jävla arg jag vet inte vad jag ska göra och då vill inte den jävla FITTBLOGGKÄPPKINESJÄVLAHORUNGSKUKSBLOGGEN LOGGA IN MIG.