Lezaie

2014-04-10
20:56:20

Längesen
Fast ni vet redan hur seg jag är på att uppa bloggen, ba att leva med att jag skriver när jag känner fört.
 
 
GOODAY TO Y'ALL! Eller good evening som Neelix & Potter skulle säga.
 
 
 
Anyyyywaaaays, idag var jag på psyk. Psykologen verkar bra, visserligen bara träffat honom en gång men han verkar vettig så det känns kul! I helgen ska jag till Örsjö för Game of Thrones m.m. WIIIIIIIEEE!!! Finally lite GoT! :D Helt fast numera.. Fattar inte varför jag inte kollat på det tidigare?! Ganska skönt att kunna streckkolla dock ^^ 
På Tisdag är det mot El Stockholmo som gäller, ska hinna med supermycket innan Fredag, för då är det CYPEEEERN som gäller! Woop woop vacatiooon. Precis vad jag behöver hehe, lite sol osv. Man kanske skulle satsa på att åka utomlands minst en gång per år? Hade varit sjukt soft, men i så fall lär jag behöva spara ganska mycket av studiebidraget nästa år ehe. Planen är ju att jag ska gå här ett helt år till, waow! Börjar känna mig ganska hemma i Kalmar vid det här laget. Ja Stockholm kommer alltid vara mitt hem, but still :) 
 
I måndags var det lite vindrickande som stod på schemat, kurragömma på det så finns risken för en blåtira. TYDLIGEN. Och ja, blåtira blev det haha, ser förjävligt ut. Kul när man åkte till psyk, vilka blickar man fick O__O! Oh well, vi hade sjukt kul iaf, slutade med att Emelie också fick en blåtira. Shit happens when you party naked! Eller nåt..
Party hard give nothing back etc, blåmärke på fingret etc osv m.m. m.fl.  
För att lägga av med förkortningar, så jävla pepp på festival i sommar! Lite tur senare så kanske det blir både roots OCH emmaboda, hade varit ultimat som fan :D Roots kommer alltid gå först (<3) samtidigt så är Emmaboda fyllt av bra band, JÄMT, nu har dom inte bara Danger och Dunderpatrullen utan Björnstammen också. Så i värsta fall lär jag väl sälja min själ för att kunna åka (Y) med lite tur blir det några fina födelsedagspresenter :) 
 
Idag är jag för övrigt sjuk. Riktigt jobbigt förkyld, sådär så man har ont i huvudet och bihålorna för att hjärnan är full av snor o sånt. Blääääää! Som tur var kom min närmaste granne och bestie hit med nässpray, hostmedicin och alvedon <3 TACK HJÄRTEGULL! 
Så det var bara att halsa en alvedon + vatten och köra fyra shots nässpray i vänstra näsborren. Så nu känns det lite bättre faktiskt, slutade frossa och lyckades byta kläder. Hur bra det är att ignorera sjukdom är en annan potatis, inte mitt problem! Inte idag iaf heheeee! Närå, jag litar 110% på att mitt immunförsvar klarar biffen, brukar fungera exemplariskt. Förutom att jag blivit sjuk då, ehe. Men annars brukar det fungera exemplariskt :D 

Anyslut, kommer inte på så mycket mer just nu. Hare bäst gullisar <3 PUSS