Lezaie

2010-06-01
22:22:50

My hands don't want to be without your hands
Jag hade en så hemsk dröm. Egentligen var den helt underbar, men när jag vakande blev jag bara sjukt ledsen. Så jag har varit deppig hela dagen, pga av en dröm! Ja, vad var det då för dröm? Det ska jag berätta! För övrigt drömmer jag rätt mycket konstiga drömmar just nu. Hm.

Jag drömde, att Jonas kom hem, och jag skulle möta honom på stationen. Men han gick åt fel håll så jag ringde honom o sa "helt om!" så gick han åt andra hållet (rätt håll). Jag kunde se honom ovanifrån på något sätt. Sen kom han upp och gav mig en kram, sen sa han plötsligt att han var jättekär i mig! Och jag blev helt lycklig och sa "va?", då sa han "hysh! jag kan inte prata om det här!". Eftersom mina kompisar stod precis där, så han lyfta upp mig och bar iväg mig genom någon korridor (typ bergängen?!), och han hade jättevarm hals, fast det var sjukt mysigt. Så han bar omkring mig och öppnade massa olika rum för att se om det fanns någonstans vi kunde prata ifred. Men sen ringde klockan och jag vaknade .__.

Det skumma är att jag inte har tänkt på honom sen  typ april? Och plötsligt kommer drömmen och drar upp något som jag verkar ha förträngt, jag kanske fortfarande inte har kommit över att han är borta. Förmodligen pga av vårat sjukt dåliga avslut. Jag undrar fortf. varför, och även om jag skulle kunna svara en massa olika teorier själv, så är det inte samma sak som om han skulle ha svarat på det. Jag har saknat honom hela dagen. VAD FAN FINNS ATT SAKNA! En massa småsaker, men resten är ju bara crap.

JAG HATAR NÄRHETSBEHOV OCH KÄRLEKSNOJA. Krama mig inte, jag kommer ju bli kär. Det känns så! Jag är så sjukt äckligt trött på allt nu. Hejdå. Fan.