Lezaie

2010-03-28
23:50:44

orkar inte
körskola
skola, plugg
söka jobb
städa
tävla
var duktig
spara pengar
bli inte paranoid
sov ensam.

jag orkar inte.

who wants to be alone?
frågan är om jag saknar närhet
eller är jag kär?


för när jag låg där, precis bredvid honom
så var det som att allt surr som hade fyllt huvudet
plötsligt                helt                  försvann.

jag har ingen aning om hur, för det är verkligen helt fel.

ändå saknar jag, hela tiden.
jag borde var lycklig.
men jag bara oroar mig.

snart blir det till läkaren för att kolla upp generaliserat ångestsyndrom
och imorrn är det mentorssamtal.

helvete helvete helvete

46 dagar kvar.

2010-03-17
10:47:58

Från zoonen!
Här kommer ett inlägg direktkopierat från Zoonen.com! En asbra sida för djurintresserade av alla dess slag.

Hej blogg!

Tänkte att det var dags att uppdatera, speciellt ang. akvariumen, jösses vad mycket som hänt sen sist!

Hursomhelst, jag vet inte ens vart jag ska börja. Men vi börjar väl med fiskarna. Alla rosentetror lever (5st), en eller två kardinaltetror har "försvunnit", tror att dom har dött. Guppysarna har kaosat, så nu har jag helt nya. Jag började ju med att köpa ett par, sen köpte jag två honor till. Då dog hanen så jag köpte en ny. Då dog först ena honan och sedan den andra. Den tredje överlevde. Några veckor senare dog min fina hane, så då hade jag bara en gul hona kvar. Hemskt sorgligt! Så hon fick flytta till en kompis på skolan som har guppy i stim. I byte fick jag några yngel av henne och hennes lillasyster, så nu har jag fem nya guppysar! Inte en enda har dött än (Y).
Lägg märke till, att alla fiskar som dött har jag inte hittat. Totalt har det dött fem/sex st. jag har hittat en. Hmpf.

Nu har jag dessutom skräpsnäckor i stora karet, och när jag kom tillbaka efter lovet hade andmaten förökat sig så att ytan var helt täckt (!). Men det är bortrensat och bortgivet, så nu är det lite glesare igen (phew..). Resten av växterna lever och mår väl! utom andmaten i lilla karet, tror att lampan är för stark.

Mina snäckor har växt och fått bebisar!
Det började med att lila och bruna (kråle & dagny) fick en klase i det lilla. Då flyttade jag över blå (lotus) till lilla. Sen fick jag en klase till, båda klasarna har kläckts så det är bebisar överallt! (Bilder kommer!). Sen har jag nu fått ytterligare två klasar, varav den ena är på g.

I FEEL HAPPY!

Jag planerar att ge bort/byta snäckor, det kommer vara på tok för många när dom har växt lite haha. Fem stycken har redan flyttat till min kompis som har ett kar på ca 12liter. Dom andra ska växa till sig och sedan få flytta till 2-4 olika hem på skolan, samt ett hem i bromma hos min bästa tjejkompis, Ambition här på zoonen. Hon har redan fått två halvvuxna snäckor, sorgligt nog dog den ena.

Hon har inte kunnat ha fiskar tidigare. Hon la ut minst 1000:- på att handla fiskar, vitaminer osv till sitt akvarium. Öångt senare fick hon reda på (av en VETTIG djurförsäljare, det finns hemskt få.) att sanden innehöll silikon som den kunde avge och därmed förgifta vattnet. Hon köpte ny sand, och nu lever fiskarna livet! Hon har också ett stort och ett litet akvarium.

Haha, jag skrev sjukt mycket, men det behövdes!
Ha det bäst!

2010-03-17
10:43:43

Hello everybody, clap clap!

Uhh, hej!
Det var ett tag sen. Jag hatar att skriva blogg.
Lol nej det gör jag inte, men jag är sju-hukt dålig på att uppdatera, det är jag alltid. Dessutom har jag en blogg här, en på EC, en på Zoonen, osv osv..
Inte konstigt att jag inte orkar uppdatera alla!

Anyway, läste igenom andras blogar och blev själv lite inspirerad att ta bloggen ett steg längre. Typ börja lägga upp bilder osv.
Samtidigt PALLAR jag verkligen inte.
Jag är bra på att klaga och dålig på att överföra bilder på mobilen.

Jag kanske inte är någon bloggmänniska?!

Äsch, jag vet bara inte vad folk vill läsa om. Mitt liv, smink, känslor, kläder, vänner, fest osv osv. Jag vet inte!
Och nu ska jag inte säga att jag gör ett nytt försök att blogga. Haha.

Jag tänkte att jag ska kopiera in ett blogginlägg från zoonen också, fast det handlar mest om fisq o sånt. Miau!

Hursomhelst, på senaste tiden har det inte klirrat i kassan, jävligt dåligt cashflow tyvärr. MEN, jag har faktiskt sökt jobb! Inte för att jag har fått det, men ändå. Det är bara att fortsätta försöka.
Suck.

Jag fyller arton om mindre än två månader (13 maj faktiskt!), det ska bli sjukt spännande, fast samtidigt läskigt. Jag vill inte växa upp samtidigt som jag vill ta mitt eget ansvar och göra vad jag vill. Jag vet inte.

Jag har bestämt mig för att jag ska skaffa barn när jag blir äldre förresten, jag vill ha en mig själv, jag var jättesöt som liten. Jag är jättesöt fortfarande huhu.

Jag jag jag.

Nu ska jag gå o hämta tvätten i tvättstugan, gå till mitt rum, gå ut med hunden, gå och lägga mig o sova till lunch. Vi har håltimme och jag är sjuk, men jag är i skolan ändå, annars blir pappa arg.
Jag har sänkt min frånvaro till 7.7%! Från typ 22 eller nåt sånt. Duktig!
Men nu vill jag ju inte höja den igen. Något som inte var väntat var att om min pappa var "elak" när jag hade hög frånvaro, så har ju inte det direkt förändrats. Så typiskt! Jag trodde att det skulle bli bättre (han har sälv sagt det) när jag fick bättre närvaro, men inget har ju förändrats. Jo, jag smsade ju min procent till honom och fick ett bra tillbaka, men.. Det är inte tillräckligt, inte för mig iallafall!

Jag har börjat plugga också. Helt stört. Inte pluggat sen i sjuan.
Ändå är mina omdömen pissiga (kan vara för att jag satsar på MVG i allt). Men det kanske förbättras till hösten, we'll see. Small steps!

Uhu, nu ska jag gå in på Zoonen och kopiera mitt blogginlägg så jag kan lägga in det här. Laterz!