Lezaie

2012-06-07
22:26:40

Cash, is king.
Synd att man inte har cash då, eh lol...
Känner mig lite vilsen för tillfället, tror jag mår lite sämre än vad jag orkar och erkänner.
Må dåligt, va ä dä rå? Jag mår aldrig dåligt, det är ju onödigt.

Jag måste fixa det här, ta kontrollen över livet igen. Helst nu. Kaoos.

Anywhore, gillar inte att skriva om att jag mår dåligt heller så att eh :D
Imorgon ska jag iaf (försöka) prata med käre far, han lär gnälla om att jag är lat eller något annat som vanligt. Jag har börjat vänja mig på riktigt nu, tänker på annat. Mår ju inte bättre av det precis. Det blir ju inte direkt lättare att höra av sig o umgås när det är samma jävla tugg varje gång man ses.
Men när han lyssnar och inte tjötar så är det ju fint att få umgås lite får jag väl erkänna.

Idag var jag och några kollegor på blodomloppet i stockholm och promenerade fem km, trevligt värre :) sen hade vi picknick innan vi åkte hem, jättemyssigt! Jag hann även med att registrera mig som blodgivare och ta blodprov. Hua! Hatar när dom sticker än i armvecken sådär! Men det har blivit bättre iaf, jag höll inte på att svimma och jag hade ingen hand att hålla. Duktig chey! Men tänker ändå köpa emla (bedövning) tills nästa gång haha, då kommer dom ha tjockare nål o sånt. Kul att få veta vilken blodgrupp man har osv :)

Har även töjt högra örat till slutsiffran 20mm, woopido! Slänger upp en bild nedan;


Så nu får jag in hela tummen i örat, haha! :D Det blev lite snyggt som väntat, nu är det bara vänstra kvar. Än sålänge har jag kommit upp till löjliga 2mm, hehe, men har en ring i och ska nog ha den ett tag.. jag gillar den!

Har återigen pengaångest och funderar på att kräva tillbaka lite pengar från folk. Snart blir det jobbigt.. Vill ju inte skaffa ett till jobb heller då jag måste kunna plugga, har bara ett år på mig nu >< det måste jag för övrigt också ta tag i.. GAAH. Och städa mitt rum haha, ser förjävligt ut. Får se om jag kastar skiten eller säljer den eller ger bort den eller vad jag gör. Myeh. Det största problemet är att garderobsdörrarna sitter på "räls" och det är sladdar överallt. Det hör ju i sin tur att det blir svårare att lägga in/plocka ut kläder. Bög.

Anyslut, imorgon tar min kära vän Emelie studenten, äntligen! Så ska åka på hennes utspring och sen mottagning :) kommer bli najs! Det innebär också att jag behöver sova nu, är helt slut efter en dag utomhus! Men jag uppdaterar när jag känner att jag har tid. POK!