Lezaie

2012-09-19
20:24:40

Krossa ALLA fönster!
Ja, det är låten jag lyssnar på just nu.
 
Anywaaays

Uppdatering är alltid trevligt, mer för mig än för andra uppenbarligen :D
Idag har jag varit hos hjärnskrynklaren igen, imorgon ska jag dit för att se vilka "störningar" jag har. Om jag har någon/några eller bara drag osv osv. Intressant va? I vilket fall kommer jag antagligen, om jag pallar, att hålla det för mig själv. Man ska aldrig skylla på ett funktionshinder som t.ex. en psykisk sjukdom tycker jag. Eller ja, man ska liksom inte använda det som en ursäkt. Man får helt enkelt kämpa lite extra, nu gör ju inte jag det direkt hehe. Men jag tänker att när jag får veta vad det är så kanske, kanske jag kan kämpa lite mer. Jag hoppas på det iaf!
 
Nu har jag också skrivit upp lite heltidsjobb jag ska söka. Vill ju egentligen inte jobba heltid men ska jag få lägenhet så är det ju det som gäller!
Livet är så jävla jobbigt, jag är verkligen en sån jävla gnällspik nuförtiden. Lite därför jag typ undviker att umgås med andra människor atm haha. Jag orkar inte, orkar inte tynga ner andra med min skit. Inte bara det att livet går neråt och att jag har världens ruskperiod just nu, typ konstant pms, jag mår så fruktansvärt dåligt. Så fort jag tänker mer än ingenting så får jag världens ångest och vill ta livet av mig. Nästan, jag kommer inte ta självmord, lovar! Men jag har liksom ingen livslust alls just nu. Men det är bara att kämpa på, kräla genom leran liksom. Hoppas på solsken osv. På ett sätt känns det som att jag borde umgås med andra, men jag bara.. "zoomar ut", jag är liksom inte med. Jag är tom.
 
Kul va!
 
Nu ska jag fortsätta söka jobb och fundera på vad mer man kan göra för att försämra livet haha. Ja juste, jag bor inte hos mormor just nu för jag orkar inte ta hennes skit längre. Så jag har en liten paus. Fast hon anser tydligen att jag använder lägenheten som ett förråd då.. TRÖTT JAG BLIR. Skitsamma, hon slösar mer energi än jag på att vara sur hela tiden. HMPF.
 
Ja. Eh. Jag vill typ flytta till kalmar. Och plugga då alltså, sen har jag hört att det finns snygga killar på öland hehu. Eller inavlade menar jag! Hahaaa nej skojja :((
Men jag hittade asbra utbildningar i kalmar och jag viiiiiill verkligen men det går inte. Det är impossibru! Jag är för skoltrött, vill inte flytta ifrån vänner + jobb och har inga pengar. Så jag väntar med att förverkliga mina drömmar och låtsas att allt är bra så länge :)
 
PUSS SÅLÄNGE