Lezaie

2012-08-21
01:41:00

Hundvakt!
Ja, som ni förstår av rubriken så är jag hundvakt, fr.o.m. idag! Hur länge är en annan fråga hehe. Hunden är en Aussie på ett år, blir en liten utmaning men det ska nog gå bra :)

Så idag har jag chillat järnet, fått överraskningsbesök av mormor som antagligen blev ruskgrinig haha "jag går igen för jag har visst hamnat i ett buddhist-läger!" hehe oops :D Grejen är att om hon är på landet så brukar hon säga till innan hon kommer hem, så att jag hinner städa osv, men nu hade jag haft luren avstängd så hade inte sett hennes mess haha. Blev ju livrädd när hon kom in! Oh well, det blev iaf panikstädning och sen vidare till jobbet. Direkt efter jobbet åkte jag till centralen och hämta vovve som just nu ligger o sover på golvet.

Anyways, tänkte bara uppa bloggen lite, mest för att få lite rutin liksom! På torsdag är det back to psyk (äntligen) för fortsatt utredning, jobb, körskolan och mammas dödsdag. Så det blir fullt upp! På fredagen är det typ samma, plus löning, wohoo! Spara spara spara, vill inte bo här längre.

Oh well, cya pok!

2012-08-16
23:57:58

Ordentligt och sorgligt.
Jaha då var det dags för bloggningsmotivationen att göra sig påmind igen, hehe! Så nu ska jag skriva ett riktigt inlägg. Ibland känner jag såhär att "men, fan, orka skriva långt inlägg , det är ju ingen som kommer orka läsa!" sen kommer jag på att det är ju därför jag har en blogg haha. För att kunna skriva långa inlägg om vad som pågår i mitt liv, funderingar osv. Och vill man inte läsa långa inlägg så vet jag för den delen inte ens varför man läser bloggar?
 
Anyways, har inte mått så särskilt bra på senaste tiden. Det blir värre o värre, mina "neråtperioder", jag vill bara var apatisk och inte göra ett skit. Det blir för mycket på något sätt. Jag vet att jag "måste" göra ditt o datt, men jag har bara ingen jävla ork, alls. En av dom värsta sakerna med det här är ju allt jävla tjöt. Alla påminnelser om allt jag redan vet att jag måste göra. Ja jag VET att jag måste, jag VET, lägg av! Och då kommer det där jävla svaret att "ja men det verkar ju inte så för du gör det ju inte?!" etc. Folk fattar liksom inte situationen jag befinner mig i, dom fattar inte att dom bara ger mig mer ångest och trycker mig ännu längre under utan. Det verkar som att dom tror att det endast är dom som "vill mig väl", "vill att det går bra för mig", "vill påminna mig" "älskar mig" och "bryr sig om mig". För att citera Magnus Betnér.. "NEEEEEJEEE!". Det är inte bara DU! Det är flera personer som hålelr på med det här, tror att dom gör en god gärning och visar att dom bryr sig om mig bara för att dom påminner mig om saker jag måste göra. Bull fucking shit. Det är ju ingen jävla mening eftersom det (uppenbarligen) inte gör någon skillnad förutom att få mig att må (om möjligt) ÄNNU sämre! Det känns tillslut som att alla ger mig press, det är inte en jävel som pallar det. Lägg ner förfan. Jag gör det jag måste när jag måste, okej? Sluta vara oroliga nu, jag har ett jobb, någonstans att sova och mat i magen. Och så länge jag inte är motiverad till mer än det så får det räcka. Punkt!
 
I vilket fall, så var det inte alls det jag skulle prata om, utan att det faktiskt (delvis) har vänt, åtminstone idag, och det är något positivt. Man ska se till dom små sakerna, små mål så att man klarar det lättare, sen öka stegvis osv. Tålamod! Ja, jag gillar att peppa mig själv med hur duktig jag varit, även om det kanske inte är så himla duktigt i andras ögon haha. Men det spelar ingen roll eftersom man inte ska jämföra sig med andra ;)

SÅ, idag började storstädningen. Som vanligt ser (såg) mitt rum ut som helvetet, och när jag säger det så är det inte som när jag kommer hem till mina kompisar. "Åh ursäkta, det är så stökigt, jag har inte hunnit städa!" så ligger det typ två par trosor och ett par byxor på golvet och sängen är obäddad. Då skrattar jag bara och säger att jag har det värre, för jag är alltid värst. Då tittar personen storögt på mig och tror inte ett dugg på det jag säger. Sen får dom se hur stökigt JAG har det och inser plötsligt hur städat det var hos dom :D det är ju kul att man kan muntra upp folk på den fronten iaf, haha.
Ja, så nu har jag iaf slängt lite kläder, gett lite till möjligheternas hus och slängt en del i tvätten. Jag köper nästan aldrig kläder, det handlar mest om pengar men också en del hopplöshet av någon outgrundlig anledning. Det innebär att 90% av min garderob egentligen behöver bytas ut. Därför har jag rensat lite, men får ju inte rensa för mycket för då har jag inget att ha på mig sen. Ett exempel, byxor jag äger och kan använda: Jag har 1 par snygga jeans, 2 par snygga leggings (ett par är för tighta och dom andra är i typ lackmaterial), 2 par mini-shorts och 3 par haremsbyxor. Yep, det är allt, inte mycket att välja på inför en proper dag huh? Men man gör vad man kan. Det är därför man allt som oftast ser mig i harems/mjukisbrallor (hehe).
Har därför också hunnit med lite shopping idag, fyra linnen (har ju bara 100 fula t-shirts), en kofta, 7 par nya strumpor och 3 par nya trosor. Superskönt att kunna dra på sig något man inte skäms över :)
Mer kläder och mer rensning blir det, men först ska det sparas in en klädbudget! Planen är väl att spara så pass att jag kan byta ut det mesta med en gång, och inte spara "nödfallskläder". Glammigt va! Haha
 
Ja, dagen började förstås med frukost och ett avsnitt av Lost (standard), sen bar det av till Skogås för att plocka upp ett paket från Nelly (kanske komemr bilder sen, om jag orkar) med en billig klänning i, fick rabatt för att jag fick fel par skor av dom förut :)
Sen upp till körskolan, bokade in 4 (!) lektioner för nästa vecka, samt fick mina inloggningsuppgifter så jag kan göra teoritest på deras hemsida. Vidare till gymmet för att boka ett "uppsägningsmöte", upptäckte att det kostar mig hela 495kr i månaden att "gå" där, pengar som jag spolar ner i toaletten typ eftersom jag aldrig är där. SÅ nu får jag lägga av med det tills motivationen kommer tillbaka.
Vidare till Farsta för att handla kläder och gerbilmat. Det slutade med att jag också blev en kampfisk (Bruce Ali) rikare och därmed tvingade mig själv att städa akvarium när jag kom hem. Handlade på Gina och avslutade med en macka på Subway. Sen hem och städa stora o lilla karet, så nu är kampfisk i nytt mysigt akvarium och mollysarna flyttade till stora karet :) Kommer bild på det med! Mellankaret städar jag imorgon, om jag hinner.
Så jag har fått en del bra grejer gjorda idag iaf, känns skönt att vara lite på benen igen!

Imorgon är det fullspäckat i mitt schema. Är ledig hela helgen, hur skönt som helst, så imorgon kommer Hatten (Sebbe) och Nadine hit och hälsar på :) innan dess så är det inbokat att äta lunch med Sebbes familj i Nynäs på nåt sjö- o fiskcafé eller hur det var haha. Så planen är att jag ska gå upp kl 9, på med jogginkläderna och ut på mossen, motionera till pappa och hämta Alice (!!!) som jag ska passa åtminstone imorgon, sedan tillbaka hem för frukost och dusch innan det bär iväg. Ska även försöka hinna köra bil med pappa imorgon och förhoppningsvis en del under helgen också. I min fina Audi :3
Känns bra att ha lite planerat sådär! Så ja, det var min dag haha. Ordentligt som tidigare nämnt, hoppas peppen stannar ett tag, det är så himla skönt! Berättar mer om framtidplaner osv i ett annat inlägg, för nu ska jag unna mig lite WoW :D
 
Vill även sända en tanke till min kära vän CIrkus 2 (Johani <3) som förlorade sin älskade bästa vän, man, hårtuss och sovsällskap Chifis nu i veckan. Jag tänker på dig varje dag gullis, det kommer bli bättre, jag vet att det är svårt. Han o VIlja har säkert jättekul uppe i himlen tillsammans med mami! <3 R.I.P


Puss o kram från Evie the almighty Kiwi!