Lezaie

2010-05-27
13:57:58

En fin dag.
En solig fin dag. Jag har solat lite, ätit chips och spelat WoW. Jag känner mig väldigt kreativ!
Sen ska jag o brallan in till kungsan för att träffa pelis och corcor! Det kommer bli mys och mjukglass :D

Idag har jag fått svar på väldigt många frågor. Det är rätt skönt, samtidigt som det är rätt jobbigt. Och jag har bestämt mig för att jag verkligen måste flytta, för jag står inte ut här längre. Det blev jobbigare att fylla arton, faktiskt. Jag vet inte direkt vad jag hade väntat mig, men det var ju inte det här.

Så eftersom jag vill ut så fort som möjligt är det mormors lägenhet som gäller. Hon har sagt att hon kan flytta ut till landet i sommar så jag får testa på hur det är att bo själv :) Det kommer bli stört skönt! Visst, ett ansvar osv också, såklart.

Jag står även i bostadskön nu, så att jag kan hitta något som verkligen är mitt så snart som möjligt. Frågan är ju även vad jag ska jobba med senare och vart det finns bäst & mest jobb för mig. Det kanske blir att lämna Stockholm, vem vet?

Jag mår iaf rätt bra nu. Och jag låter mina känslor flöda, för jag tänkte på det nån dag. Att egentligen, visst kan jag oroa för framtiden och även tänka på det som varit. Men om jag istället bara lever i nuet, då skulle jag vara så sjukt mycket lyckligare! Jag VET det, ändå är det sjukt svårt. Men nu blir det till att försöka iaf. Leva i Nuet, Carpe Diem. Det är ett mål värt att sträva efter. Jag mår redan bättre!

Sen ser jag självklart fram emot sommaren. Festivaler, jobb, sol, grill, resor, allt!
Nu ska jag fortsätta spela ^^ Puss! EN MASSA KÄRLEK TILL ALLA! (sa hippien eller?)

2010-05-25
22:58:14

Flyttar
Jag har bestämt mig.
jag skiter i det här och flyttar hem till mormor istället.
Så slipper jag bry mig om vad det kostar min pappa att ha en extra dotter hemma.
Tack o hej!

För övrigt vill jag bara krypa in i hans huvud och se vad han tänker (inte pappa, någon helt annan). För jag blir så sjukt förvirrad, orolig, rädd, ledsen och allt möjligt annat. Jag rannsakar mig själv och undrar en massa. Jag tänker för mycket och får lite ångest på köpet. Och jag bara intalar mig själv att det går över, han kommer inte försvinna, det är okej. Men jag lyckas inte riktigt övertala mig själv.

fear is the heart of love

Du är en vacker person.

PUSS

2010-05-17
23:05:13

Ett psyke som är svårstyrt (ett litet ylle?)
Jag mår så jävla dåligt. Jag vill bara klaga. Hur mycket som helst. Och jag får faktiskt göra det, för det här är min blogg. HAH.

If you fall for me, I'm not easy to please
I know I've got a problem, by doin' misbehavin'
Imma tear you apart, I'm only gonna break your heart

Jag har ångest. En massa jävla horig äckelångest.
Jag luktar illa eftersom jag har svettats hela dagen.
Jag är dum i huvudet.
Jag har hemligheter.
Jag ljuger när jag blir rädd.
Jag är ansvarslös.
Jag känner mig äcklig.
Jag är dum i huvudet.
Jag har ingen själ.
Jag är trött.
Jag kommer vara trött imorrn.
Jag spelar wow.
Jag är elak.
Jag tar ut min ångest på andra.

Och en massa annat som jag inte orkar ta upp.
Det som är bra är att min praktik är rolig och jag har en schyst handledare. Fast honom ska jag bara ha idag och imorrn, så livet suger igen.

Fuck of.

2010-05-15
18:52:42

Krogkväll, vilken smäll!
Haha jag vet att rubriken suger, men jag kunde inte låta bli!

Så igår var jag på krogen för första gången som 18-åring. Jag har ju aldrig varit på krogen inne i stan förr, och det var sjukt najs faktiskt!

Vi började med förkrök hemma hos Ida med henne o Martin. Sen drog Martin, men Mina kom istället.
Sen, vid typ halv elva, så drog vi ut och bestämde oss för att tagga till Rocks. Vi skulle väl egentligen mest se om det var drag, vilket det inte var, men vi orkade inte röra våra feta arslen ^^. En kompis till Ida som heter Linda kom och o joinade oss sen. Vi dansade i minst två timmar i streck. I KLACKSKOR. Stört, men sjukt kul! Och jag puttade en kille så han flög tre meter bort, huhu :3.

Rocks är grymt, faktiskt. Sjukt bra musik, ett dansgolv och hyfsade priser. I liked it.

Jag drack totalt (om man räknar förkrök);
1 Irish coffee
2 Starköl
1 6cl vodkadrink (OM NOM!)
3-4 Cider

NAM NAM! Jag borde typ ha legat o spytt på golvet, men icke då! Haha och det var väl en jävla tur XD
Tack för en trevlig kväll brydar, det får vi göra om! :D


Nu ska jag spela WoW, hihihi. Jag är ensam hemma och orkar inte göra något vettigt, trött som fan :o
PUSS!

2010-05-10
13:33:04

Min dröm
Jag drömde dom mest sjuka sakerna i natt. Nu kommer jag ju självklart inte ihåg allt, för jag är så dum att jag inte skriver ner sådant, men jag tänkte att jag skulle skriva ner det jag kommer ihåg iaf ^^.

Så det börjar med att jag ser någon form av musikvideo och jag befinner mig på Arvikafestivalen. När jag kommer närmare är det ett band på fyra personer som kör stenhårt. Fast jag hör ingenting, det är helt tyst. Sen ser jag att det är Stefan som står och är asball med en elgitarr och världens ballaste tuppkam. Så jag står där och tittar en stund, sen ska bandet åka, så Stefan får typ en helsjuk frisyr och kör iväg med deras minibuss, som för övrigt hade typ flower-power/urkult design. Sanslöst.

Sen byter allting form och jag är i någon form av stad med massa konstiga hus, och jag o Sebbe ska till något skräckhus med massa halloween-prylar och springa omkring o ha kul. Men det är långt dit, och som tur är har jag ju precis inhandlat en STOR grön typ jeep-bil. Så jag kör i väg i en rasande fart, och vi komemr fram till halloween stället. Sebbe försvinner och jag hittar en massa kattungar som jag funderar på att ta med mig, men jag kommer på att jag måste åka o möta Mia för att hämta nåt som jag glömt. Så jag åker iväg med min stora gröna jeep.

Så är jag plötsligt ute på motorvägen och kan inte bromsa, det går fortare o fortare, och jag måste hoppa över en massa bilar och förstöra en massa saker. Men sen kommer jag fram (helt oskadd) till Mias parkering. Och medan jag väntar på henne så får jag syn på Svart! (Svart är min förra katt som sprang bort förra året). Som tur är har jag ju köpt tusentals av kattleksaker i halloweenbutiken, så jag börjar busa med honom med en massa leksaker! Vi hade skitkul tills Mia kom och avbröt o sa att vi skulle åka nu. Sen kommer jag inte ihåg mer, och väckarklockan ringde strax efter.

HELT SJUKT.

2010-05-04
23:53:44

Kolmården
Så nu blir det klassresa till kolmården med klassen, vi åker kl 07:00 imorrn (onsdag) och kommer hem kl 19:00 på fredag. Ska bli skitkul! Föreläsningar och visningar o sånt! OCH KLAPPA VARGAR! :D

Så jag kommer inte uppdatera något förrän på fredag eller lördag förmodligen.
Ring eller smsa, jag kommer förmodligen finnas tillgänglig ^^ håhå!
(Bullen också, annars blir jag sur! Nej det blir jag inte, haha.)

PUSS

Juste! Jag har köpt massa mat också, fiskbullar, ravioli, mozarellabiff, mango, äpple, kinapuffa och naturgodis!
MASSA MUMS!

2010-05-04
00:56:25

Bevis nr 1!
Bevis på vår/lycka, nr 1
- Evie sjunger i duschen

helt sanslöst! Jag är sådär vårigt glad känner jag. Jättemysigt.
Som att jag är kär i ungefär allt o alla, och nästan alla problem går att lägga åt sidan. Härligt!
Nu kom jag plötsligt ihåg varför våren är min favoritårstid.

Och om tio dagar är jag myndig, helt sanslöst.

Nu ska jag sova, natti natti!

2010-05-03
19:18:33

Mr Weeble <3
Mr Weeble är grym. Jag står fortfarande fast vid det. Pork, Dugongs, Beecup, Badgers, alla dom där. Helt underbart. Youtube! :D

Aaanyway, idag försov jag mig igen, som vanligt. huhu. Imorrn är det hem och lämna hunden, och på torsdag ska jag och några till iväg till Kolmården, för att klappa på vargar bl.a! :D Jättemys.

Igår var jag hos Marie, Alice uppfödare, och hade en trevlig jaktträff. Så planen är att vi drar dit nästa Söndag igen. Jättekul! Alice tyckte också att det var kul, och hon är bra på det också! :D Så nu blir det träning träning träning, jätteroligt! Känner att jag kanske kommer någonstans med projektet ändå.

Nu ska jag fortsätta med mitt. Jag är på rätt bra humör för övrigt, jag o Pelis var nere vid bryggan och satt i solen medan Alice badade och Corcor var knäppknäpp!

Puss!

2010-05-01
20:52:30

Shake shake!

http://www.youtube.com/watch?v=Su1I4_wCUxY Dagens låt, Raor!

Idag vaknade jag på rätt sida faktiskt, haha. Tack bulle!

Idag har bara varit en slappdag. Satt framför tv:n och kollade på Sweet Sixteen @ mtv med Hanna. 
Det var chill, men man känner sig lat när man slappar bort en hel dag! Och sen har jag fixat en massa med internet som vägrade fungera, och rensat ut lite gammal musik från datorn. Phew!

Har haft en del biverkningar från p-ringen, typ illamående o huvudvärk. Vi håller tummarna för att brösten växer, iaf lite! Fast jag vill inte gå upp i vikt haha. Juste, jag måste springa och väga mig!

Mitt blodtryck blev testat hos ungdomsmottagningen också! 90/60, det är väldigt lågt, men inte FÖR lågt ^^.

Och btw, gissa vart jag ska ha praktik? Jag har säkert redan sagt det, men det blir på fjärilshuset @ hagaparken! Kommer bli sjukt kul! Och när jag slutar kan jag hur simpelt som helst bara sätta mig på gräsmattan och ta det lugnt ett tag om det är soligt väder. Helnajs!

Firandet av min födelsedag kommer förmodligen bli grillkväll hemma hos mig, eller att mina närmaste kompisar kommer hit, vi förar ett tag o sen drar vi till sjöängen/kärringbadet och festar vidare där. Men bara om det är fint väder ;) 12 dagar kvar till 18!

Nu passade jag på att springa iväg o väga mig, och ja. Man kan väl säga att biverkningarna syns även på vikten. Normalt väger jag 55-57kg. Idag väger jag 58.9kg. WTF?! Visst att jag nyss åt middag.. Men vafan? Usch, nu fick jag ångest .__.

PUSS!